Energia audit

Az építmények energia auditja egy átfogó épületenergetikai felülvizsgálat energiahatékonyság növelésére vonatkozó javaslatokkal. Az energia audit és az energetikai tanúsítás között az épületek energia hatékonyságának vizsgálatában alapvető különbség van. Az energia tanúsítvány objektív tájékoztatást az egy elméleti fogyasztói magatartást figyelembe véve. Az energia audit az energia tanúsítványtól eltérően nem standard fogyasztóra, hanem a tényleges üzemeltetői magatartásra vonatkozik. Az energia audit nem elméleti standardizált, hanem tényleges értékeken alapuló javaslatokat nyújt az energia hatékonyság növelésére, az energiatudatos használatra. Ezért az energia audit önmagában alkalmatlan lenne egy követelményrendszernek való megfeleltetésére éppen az eltérő fogyasztói szokások miatt.
Az energia audit olyan javaslatokat tartalmaz, amelyek az energia hatékonyság növelését elősegítő beruházási költségek mellett a számított megtérülési időt is tartalmazza. Így a tervezett beruházások ütemezhetőek.
Az építmények energetikai vizsgálatának elkészítését javaslom akik energiatudatosan szeretnék használni a meglévő energiarendszereiket vagy energetikai beruházást terveznek.
Intézmények technológiai rendszerének vizsgálatát magába foglaló átfogó auditot és családi házaknál személyre szabott úgynevezett egyszerűsített audt elkészítését is vállalom.

Kérjen egyedi árajánlatot hőkamerás épületdiagnosztikára és energia auditra.

Elérhetőség:

Récsey Orsolya okleveles épületgépész mérnök

Telefon: 06/30/99-15-233

e-mail cím

energiaaudit, hőkamera